Over Mettje

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Over Mettje

Blijf op gewicht en voel je energiek

Mijn naam is Mettje Dam. Ik ben 42 jaar en moeder van drie jongens. Op 1 januari 2017 ben ik gestart als voeding en leefstijlcoach en eigen praktijk Leefstijl -Lokaal Akkrum.

Ik heb veel geleerd in het bedrijfsleven, maar het werd tijd om voor mezelf te beginnen: Het roer ging om!

Voeding heeft een grote rol gespeeld in mijn leven. Zowel positief als negatief. Aankomen, afvallen, geen energie hebben en bijna iedere avond op de bank. Vele afslankpogingen gedaan maar nooit het gewenste resultaat behaald en de frustratie werd alleen maar groter. Telkens weer kwam bij mij de vraag terug; waarom kan ik niet op een verantwoorde manier op gewicht blijven? Ik ben een Bourgondiër, betekend dit dat ik nu nooit meer eens lekker kan genieten?

Mettje Dam, voedingscoach

Nu weet ik ondertussen beter en kan ik anderen, bedrijven, mijzelf en mijn gezin de energie geven die we nodig zijn om gezond en wel te functioneren.  De motor van onze auto onderhouden we altijd keurig maar waarom hebben we geen inzicht in ons eigen fysieke plaatje?

Na het afronden van mijn opleidingen voedingsconsulent voor volwassenen,  BRAVO Leefstijlcoach voor bedrijven en vrouwen in de overgang, ben ik gestart met mijn praktijk Leefstijl-Lokaal Akkrum. Mensen begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl die bij hun past. Dit alles met als doel om af te vallen, energieker te willen leven of gewoon meer te willen weten over wat gezond eten met je doet.

Ik ben aangesloten bij de BGN. Vanuit de aanvullende verzekering worden de kosten dan ook deels of in zijn geheel vergoed. Klik hier voor welk bedrag je eventueel in aanmerking komt.

In samenwerking met