Bedrijven

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Bedrijven

Vitaliteit op de werkvloer

In de 15 jaar waarin ik met veel plezier in de bouw gewerkt heb, heb ik meerdere cursussen gevolgd over de belangen van een gezonde leefstijl. Elke bijeenkomst tekende ik keurig voor aanwezigheid, maar ik miste de vertaalslag naar de praktijk. De theorie sprak me wel aan maar blijkbaar kon ik mezelf niet motiveren om dingen anders te gaan doen. Ik miste een helpende hand in uitvoering.

Dit was voor mij het moment om te starten met mijn eigen bedrijf. De motor (medewerkers) voor bedrijven zo optimaal mogelijk laten draaien is nog iedere dag mijn drijfveer en waar ik zo ontzettend veel energie van krijg. Graag wil ik deze passie met jullie delen, want hoe gezond is jouw bedrijf als je de fysieke waarde van de motor niet kent?

Waarom gezondheid bevorderen als werkgever? Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk profijt van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken. Gezonde en vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek(volgens onderzoek arbodienst)

Hoogste tijd dus om de theorie in de praktijk te brengen. Hoe? Met mijn nuchtere kijk op voeding & leefstijl en een tikje humor jullie enthousiast maken en de verschillen laten merken op het gebied voeding en leefstijl.

Ieder bedrijf is uniek, informeer naar de mogelijkheden voor een passend advies.

  • Positieve invloed op teambuilding
  • Geen dieetvorm, “gewoon” eten volgens richtlijnen gezondheidsraad
  • Concrete en haalbare adviezen
  • Uitbreiding mogelijk op het gebied van sport, mindset en stresshantering.

Deze bedrijven gingen je voor en waarderen hun investering in vitaliteit:

Menu