Summer Proef Weken: 10 weken, 10 challenges! Doe je mee?

Leefstijl Lokaal Akkrum start Summer Proef Weken!

Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo’s kwijt. Daarom start ik in samenwerking met mijn beroepsvereniging BGN de ‘Summer Proef Weken’. Hierin houden we gedurende 10 weken lang, 10 challenges om je te laten zien hoe je stap voor stap een gezonder eet- en beweegpatroon kan creëren.

De Summer Proef Weken lopen van week 17 tot en met week 26.

10 weken, 10 challenges: Tijdens de challenges ga je een week lang aan de slag met één gewoonte. Elke challenge staat voor een kleine stap die je kan zetten naar een gezonder eet- en leefpatroon. Zo wil ik mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken”. Dit doe ik onder andere via mijn facebookpagina of deze website. Deze challenge is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Persoonlijk advies

Leefstijl Lokaal Akkrum biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de Summer Proef Weken heeft ze op dit moment een speciaal aanbod. Mail of stuur je gegevens via het contactformulier, ovv 10 weken challenge.

Volgend bericht
Week 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu