Lunch, 2 personen

Ingrediënten:
200 gram gewassen spinazie
200 gram kipfilet (broodbeleg in reepjes gesneden)
2 nectarines
2 el pecannoten grofgehakt (20 gr.)
2 lente-uitjes
100 ml citroensap
15 ml olijfolie
peper

Bereiding:
Verdeel de spinazie over 2 borden.
Snijd de nectarines in plakjes en verspreid ze over de spinazie.
Verdeel ook de reepjes kipfilet hierover.
Mix de olijfolie met het limoensap en wat peper en bedruppel je salade hiermee.
Bestrooi met de de pecannoten en de in ringetjes gesneden lente-ui.

Voedingswaarde*:
Bevat per persoon 22,6 g eiwit, 17,4 g koolhydraten, 19,5 g vet (waarvan 3,2 g verzadigd vet), 4 g vezel, 2,1 g zout, 358 kcal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu