Samen gezond eten, da’s pas echt lekker belangrijk.

“In een periode die alleen maar lijkt te draaien om eten, het creëren van het perfecte kerstdiner en een overvolle agenda laat ik mensen stil staan bij waar het volgens mij werkelijk om gaat. Samen genieten van een gezonde maaltijd in een ontspannen sfeer. Doen wat goed is voor jezelf en je gezin. Waarbij relativeren en kunnen lachen om dagelijkse dingen belangrijker zijn dan het perfecte plaatje”. Graag laat ik jullie zien hoe je in de aanloop naar de feestdagen met kleine aanpassingen gezond kunnen eten.

Vanaf maandag 12 november tot en met maandag 31 december 2018 doe ik mee samen met de overkoepelende beroepsvereniging aan de campagne ‘Lekker Belangrijk’. Doen wat goed is voor jezelf en je gezin

Via mijn Facebookpagina(dagelijks) en deze blog deel ik gedurende de campagne tips over gezonde voeding, recepten en persoonlijke verhalen.
Daarnaast heb ik tijdens deze campagne-periode een speciaal aanbod. Een coaching traject op individuele wijze start januari 2019 voor het tarief van 2018.

 

Vorig bericht
Eerste nieuwsbrief een feit!
Volgend bericht
Houd de regie over je eigen feestdagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu