Lunchgerecht, 4 personen
Ingrediënten:
ca. 200 g rosbiefplakjes naturel (vleeswaar)
2 el honing
4 el olijfolie
2 el azijn
4 stronkjes wit- of roodlof
50 g tuinbonen
1 bosje radijs
2 el pijnboompitten
snufje cayennepeper
Bereiding:
Mix honing, olie en azijn met wat peper en zout tot een dressing.
Halveer de witlof/roodlof, verwijder de kern en snijd in grove stukken.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze evt. doormidden.
Meng de radijs met de tuinbonen en witlof/roodlof. Mix met de rosbiefplakjes.
Bestrooi met de pijnboompitten en wat cayennepeper naar smaak.
Voedingswaarde*:
Bevat per persoon Kcal: 274 / Vet: 16,5 g / Verz. vet: 2,9 g / Eiwit: 17,3 g / Kh: 12,4 g / Vezels: 2,2 g