PuurGezond

      Weg met bizarre eetregels en dieetgoeroes: ‘Eet meer!’

Eind vorig jaar ben ik in contact gekomen met de PuurGezond methode; een manier van eten waarbij je kunt genieten van je eten, zonder je nog zorgen te maken of het allemaal wel mag of verantwoord is. Deze methode wordt, net als Voedingscentrum geadviseerd door de Gezondheidsraad. De beste leidraad voor gezond eten zijn de adviezen van de Gezondheidsraad. Ik heb dan ook besloten deze methode naast mijn bestaande adviezen te blijven aanbieden, en ondertussen de eerste succesverhalen al mogen ontvangen.

De Gezondheidsraad adviseert vooral meer groenten, fruit, peulvruchten, noten en vis te eten. Dat is precies wat ik doe in mijn praktijk, en dan altijd met lekkere recepten en haalbare tips. Ik maak o.a gebruik van de methode “PuurGezond Slank in 8 stappen”. Met PuurGezond eten kun je afvallen met lekker en écht eten. Dat werkt en is bovendien volgens de laatste stand van zaken in de wetenschap! Graag help ik jouw op een simpele manier met praktische tools om deze methode eigen te maken.

PuurGezond is een manier van eten die puurder en natuurlijker is, maar zo dat het precies bij je past. Intussen geniet je wel volop van heerlijke smoothies, snelle lunchsalades, zelfgebakken taart, notenmuesli en alle andere lekkere recepten. “Er zijn nu wel genoeg eetgoeroes geweest waarvan we veel dingen niet of juist wel moesten eten, het wordt tijd voor het gezonde verstand.” De Puurgezond methode laat zien hoe je door juist méér te eten gezond, energiek en op gewicht kunt blijven.

Wil je meer weten over welke methode voor jouw het beste zal werken, en wat precies de verschillen hierin zijn? Meld je dan nu aan via contactformulier op deze website voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Vorig bericht
Back to scool
Volgend bericht
Eerste nieuwsbrief een feit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu