Ingrediënten:

  • 30 gram havermout (6 eetlepels)
  • 250 milliliter halfvolle melk
  • 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 kleine, rijpe banaan
  • 1 theelepel cacaopoeder
  • 5 verse aardbeien
  • 1 handje blauwe bessen

Bereiding:

  • Overnight oats maak je de avond van te voren klaar.
  • Pel de banaan en prak hem fijn met een vork.
  • Meng in een schaaltje de halfvolle melk, de havermout, de geprakte banaan, het lijnzaad en het cacaopoeder en roer goed door elkaar.
  • Dek het schaaltje af met plasticfolie en laat het de hele nacht in de koelkast staan.
  • Snijd de volgende ochtend de verse aardbeien in stukken en voeg deze samen met de blauwe bessen toe aan de overnight oat.
  • Drink bij dit ontbijt nog een kop thee of koffie zonder suiker

Voedingswaarde* (per persoon):

Energie (kcal) Vet (g) Verzadigd vet (g) Eiwit (g) Koolydraten (g) Vezels (g) Zout (g)
40583,215,761,98,4 0,3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu