Noedelsoep met garnalen

Hoofdgerecht met vis – 4 personen

Ingrediënten:

  • 1 blik kokosmelk light (400 ml)
  • 2 kippenbouillontabletten minder zout 
  • 1 pak volkorennoedels (250 gram)
  • 2 zakken Thaise wokgroente (á 400 gram per zak)
  • gepelde garnalen (300 gram)
  • 1 eetlepel vissaus

Bereiden:

  • Breng in een soeppan de kokosmelk en 750 ml water met de bouillontabletten aan de kook.
  • Breek de noedels in stukken en voeg toe.
  • Voeg de wokgroente en garnalen toe en warm 5 minuten mee.
  • Breng de soep op smaak met de vissaus.

Tip:

Thaise wokgroenten bevatten rode peper. Houd je niet zo van pittig eten? Gebruik dan Chinese wokgroenten.

Voedingswaarde*:

Per persoon

Energie (kcal)  Vet (g)Verzadigd vet (g)  Eiwit (g) Koolhydr. (g)Vezels (g) Zout (g)
32811,37,020,232,46,61,9
Vorig bericht
Mehrkornbrood met gegrilde peer
Volgend bericht
Zoete aardappel schotel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu