
Hoofdgerecht met vis – 4 personen
Ingrediënten:
- 1 blik kokosmelk light (400 ml)
- 2 kippenbouillontabletten minder zout
- 1 pak volkorennoedels (250 gram)
- 2 zakken Thaise wokgroente (á 400 gram per zak)
- gepelde garnalen (300 gram)
- 1 eetlepel vissaus
Bereiden:
- Breng in een soeppan de kokosmelk en 750 ml water met de bouillontabletten aan de kook.
- Breek de noedels in stukken en voeg toe.
- Voeg de wokgroente en garnalen toe en warm 5 minuten mee.
- Breng de soep op smaak met de vissaus.
Tip:
Thaise wokgroenten bevatten rode peper. Houd je niet zo van pittig eten? Gebruik dan Chinese wokgroenten.
Voedingswaarde*:
Per persoon
Energie (kcal) | Vet (g) | Verzadigd vet (g) | Eiwit (g) | Koolhydr. (g) | Vezels (g) | Zout (g) |
328 | 11,3 | 7,0 | 20,2 | 32,4 | 6,6 | 1,9 |