Nederlanders willen minder snoepen.

Deze week was in het nieuws te lezen: meer dan twee derde van ons is momenteel bezig om minder te snoepen, maar vinden dit lastig. Ik schrok van het grote aantal, maar ik begrijp het ook. Het klinkt namelijk weer veel simpeler dan dat het in de praktijk uit te voeren is.

Waarom? En dit antwoord is wel simpel: Om te kunnen overleven (fruit aan de bomen was binnen handbereik) zit in ons oerinstinct een natuurlijke drang naar suikers.

Zelf ben ik ook een enorme drop fan en nog steeds. Alleen had ik me voorheen niet kunnen bedenken dat ik na 3 dropjes de zak weer weg kon leggen. Iedere zak drop die ik kocht, ging in één dag leeg. En dan kreeg ik later die dag vaak een schuldgevoel en dacht; ik moet hier binnenkort toch echt eens mee stoppen.

Het goede nieuws is dus dat het KAN. Eet wat je lichaam nodig is en voorkom zoete bui aanvallen.

Vorig bericht
Vitaal Vooruit 1,2,3 campagne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu