Lunchgerecht voor 1 persoon

Ingrediënten:

  • 1 snee Mehrkornbrood (roggebrood met lijnzaad en pompoenpitten)
  • 1 middelrijpe peer (doyenne du comice)            
  • Zuivelspread (15 gram)
  • 5 pecanoten (ongezouten en grof gehakt)
  • Halvarine (6 gram)
  • Peper naar smaak

Bereiding:

  • Was de peer (met schil) en snij in dunne plakken.
  • Verwarm een grillpan en gril de plakjes peer 1 minuut per kant.
  • Besmeer het Mehrkornbrood met de halvarine en de zuivelspread.
  • Leg daarop de gegrilde plakjes peer (zodat ze nog een beetje warm zijn).
  • Verdeel de pecannoten erover heen.
  • Breng op smaak met peper.

Voedingswaarde* (per persoon):

Energie  (kcal)Vet (g)Verzadigd vet (g)Eiwit (g)Koolhydraten (g)Zout (g)
4001438310,70

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu