Ik ga op vakantie en neem mee….

***** Ben jij al verantwoord vakantie proof? *****

Het aftellen kan beginnen, de vakantie is in aantocht!

Je kunt natuurlijk op vakantie alle remmen losgooien en veel eten, veel drinken en weinig bewegen. Dikke kans dat je dan wel spijt hebt als je terug bent en op de weegschaal staat… Je kunt het ook gezonder aanpakken. Bijvoorbeeld door elke dag een wandeling te maken. Verder helpt het om veel water te drinken, niet elke dag ijs te eten en vers zomerfruit te kiezen als tussendoortje. Op een terras kun je wijn en bier afwisselen met water. Zo voel je je in de vakantie meteen ook fitter!

Graag deel ik deze 2 handige healthy gadgets met jullie om te voorkomen dat je de remmen los gooit.
* smakelijke kamperen *.
Dit leuke kookboek is speciaal gemaakt voor camping gasten die houden van simpel maar wel gezond willen blijven eten tijdens hun vakantie. Gemakkelijke gerechten voor 1 of 2 pits kooktoestellen.

* lunchpot diverse kleuren*
Deze handige lunchpotten voor onderweg, zorgen ervoor dat je verleidingen kan weerstaan en lekker je eigengemaakte salades en smoothies mee neemt ipv kant en klare happen van de tank stations.

De prijs voor zowel het boek als de lunch pot is € 15,- en op voorraad. Bel of mail als je interesse hebt, en laat je teugels “gezond” vieren tijdens je vakantie.

Ps. Alvast een fijne vakantie gewenst.

Vorig bericht
7 makkelijke en gezonde avondmaaltijden
Volgend bericht
Back to scool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu