Gratis proefabonnement op GezondNu bij aanmelding individueel traject in de maand januari.

En dan is het al weer januari 2019. De kerstboom is afgetuigd en de champagneglazen staan weer in de kast. Het goede gevoel van je positieve voornemens bruist door je lijf. Uit onderzoek blijft dat meer dan 70% van de goede voornemens betrekking heeft op afvallen of gezonder willen eten. Helaas strandt meer dan 57% van de goede voornemens al weer in de tweede week van januari.

Al snel zit je weer in je dagelijkse ritme en weg is je positieve energie. Waarom is het toch altijd zo moeilijk om je dromen na te streven? Dromen in gedachten is heerlijk, maar….. alleen acties leiden tot resultaat.

Was je goede voornemen voor je gevoel nog slechts een kwestie van ‘even doen’ blijkt in de praktijk gezond koken toch een behoorlijke opgave in je drukke schema. Herkenbaar?

Vaak hoor ik van cliënten dat ze vooraf niet konden bedenken dat gezond eten zoveel moeite kost. En daarentegen, hoe blij ze nu zijn met hun keuze en blijvend gezonde leefstijl. Als je wilt veranderen moet je dus in actie komen, maar wees bewust van je stappen. Rigoureuze keuzes als, vanaf nu laat ik al het lekkers staan, zijn te groot en daarmee een groter risico om je doel niet te halen. Graag help ik je om haalbare doelen op te stellen, die in jouw dagelijks patroon passen.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan deze maand voor een individueel traject nog aan en ontvang een gratis proefabonnement.*

Een gezonde groet,
Leefstijl Lokaal Akkrum

* Januari aanbieding: gratis proefabonnement bestaande uit 4x het tijdschrift gezondNU bij aanmelding van een individueel traject bij Leefstijl Lokaal Akkrum.

Vorig bericht
Houd de regie over je eigen feestdagen.
Volgend bericht
Workshop Koolhydraat beperkt eten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu