Geroosterde Kikkererwten

Ingrediënten:
Voor een schaaltje (2 porties):
1 potje kikkererwten (uitgelekt, 200 gram)
1 theelepel paprikapoeder
1 mespunt chilipoeder
1 mespunt zout
1 eetlepel olijfolie

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden
Laat de kikkererwten uitlekken in een zeef
Meng in een kom de kikkererwten met de olijfolie en kruiden
Verspreid de gekruide kikkererwten over een met bakpapier beklede ovenplaat
Rooster ze 30 minuten in de oven en schep ze halverwege even om.

Voedingswaarde*:
Bevat per portie 7 g eiwit, 15 g koolhydraten, 8 g vet (waarvan 1 g verzadigd vet), 7 g vezel, 1 g zout, 176 kcal.

Vorig bericht
Omelet wraps met kipfilet en pesto
Volgend bericht
Overnight Oat met zomerfruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan