Lunchgerecht, 1 persoon

Ingrediënten:
100 gram fijn gesneden witte kool
100 gram fijn gesneden rode kool
100 gram julienne geraspte wortel
1 eetlepels halvanaise
1 eetlepel magere yoghurt
1 limoen
1 handje rozijnen
1 handje ongezouten amandelen

Bereiding:
Snijd of rasp de witte kool, rode kool en geraspte wortel in fijne reepjes.
Meng in een kom de halvanaise, magere yoghurt met het sap van de limoen.
Voeg de fijn gesneden groentes toe en roer goed door elkaar.
Voeg een handje rozijnen toe en zet koud tot gebruik.
Voeg vlak voor gebruik een handje gehakte amandelen toe.

Tip: Deze salade maak je in een handomdraai als je voorgesneden groente gebruikt.
Voedingswaarde*:
Bevat per persoon 11 g eiwit, 34 g koolhydraten, 22 g vet (waarvan 2 g verzadigd vet), 11 g vezel, 0,5 g zout, 411 kcal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu