Afvallen door gezond te gaan leven, juist nu gaat je dat lukken.

Thuiswerken, binnenblijven, stress, de sportschool is dicht en de koektrommel is binnen handbereik… Corona kan een grote uitdaging zijn voor je gezondheid en je gewicht. Maar het is óók een grote kans. Een kans om juist nu nieuwe gewoontes aan te leren, gezonder te eten en af te vallen. Ik help je graag, met online voedingscoaching.

Zorg goed voor jezelf
Het lijkt misschien een luxe probleem om nu met je gezondheid bezig te zijn. Er gebeurt van alles in de wereld, dus wat maakt je gewicht nu uit? Maar juist nu is er ruimte om vaste gewoontes los te laten en om nieuwe gewoontes aan te leren. Je bent niet de enige: veel mensen grijpen deze periode aan om vaker zelf te koken, elke dag een ommetje te maken, online te sporten of op tijd naar bed te gaan. Juist in tijden van verhoogde stress is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Maar waar begin je mee?

Online voedingscoaching
In 8 weken werken wij samen aan jou gezondheid, val je af én kom je lekkerder in je vel. Het pakket kost € 345,-. Voor dat bedrag krijg je 8 wekelijkse online consulten van 30 minuten, tussentijdse coaching per app, voorbeeldmenu’s om zo stap voor stap je doel te bereiken. Bij een aanvullende verzekering krijg je (deels) de kosten vergoedt
Meld je je nog aan voor de zomervakantie, dan krijg je als extraatje een PuurGezond maandmenu vol lekkere gemakkelijk te maken gezonde recepten.

Wil je het pakket bestellen? Stuur dan een mail naar info@leefstijllokaalakkrum.nl

Vorig bericht
Verlof
Volgend bericht
Vitaal Vooruit 1,2,3 campagne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu